Bemutatkozás

Kik vagyunk?

Cégünk elsősorban belföldi szálláshelyek, szállodák, apartmanok, panziók, vendégházak és SZÉP Kártya-elfogadóhelyként működő egyéb turisztikai létesítmények internetes hirdetésével foglalkozik. Segítünk ügyfeleinknek abban, hogy hirdetéseikkel valóban eljuthassanak potenciális érdeklődőikhez és későbbi vendégeikhez. A hirdetéseknek és reklámoknak alapvető szerepe van abban, sikerül-e egy vállalkozásnak megismertetni szolgáltatásait és ajánlatait a célközönséggel. Mivel sok szolgáltatónak nincs akkora tapasztalata ezen a téren, előfordulhat, hogy nem érnek el akkora sikereket marketingjükkel, mint szeretnének. Hiába igyekeznek kihasználni az internet adta lehetőségeket, és minél több felületen hirdetni szolgáltatásaikat; a hirdetésekkel csak a pénzüket – vagy ingyenes módszerek esetén idejüket és energiájukat – pazarolják. Pedig a mai versenyhelyzetben ezt jobb elkerülni, hiszen miközben mi éppen olyan hirdetéseket adunk fel különböző weboldalakon, amelyek később teljesen hatástalannak bizonyulnak majd; lehet, hogy a konkurencia szolgáltatásai vagy épp weblapja fejlesztésével tölti az idejét, aminek köszönhetően hamarosan még jobban leelőz majd minket. Érdemes rászánni a megfelelő időt, energiát és pénzt a megfelelő hirdetési felületek felkutatására, hogy aztán a későbbiekben a befektetés sokszorosan megtérülhessen.

Megbízhatóság és tapasztalat

Mi pontosan ebben segítünk a belföldi szálláshelyeknek. Megkeressük a szállodák, hotelek, apartmanok, panziók, vendégházak és SZÉP Kártya-elfogadóhelyként üzemelő egyéb turisztikai szolgáltatók számára a leghatékonyabbnak ígérkező hirdetési felületeket, ingyenes vagy olcsó, illetve nem ingyenes, de garantáltan megtérülő internetes hirdetési lehetőségeket, és feladjuk helyettük a hirdetéseket is. Megbízható és tapasztalt csapatként tudjuk, milyen szolgáltatásokat hol érdemes hirdetni ahhoz, hogy biztosan elérhessünk a célcsoportunkhoz. Tudnunk kell, hogy nem feltétlenül egy ingyenes hirdetés a leghatékonyabb (hiszen, ha nem hoz vendégeket, sovány vigasz, hogy nem került pénzbe), azonban a legdrágább nem biztos, hogy a legjobb. Mindig azt érdemes figyelnünk, mekkora összeget szántunk rá, és mennyi hasznot sikerült generálnunk a segítségével. Ennek aránya dönti el, a hirdetés megérte-e vagy sem. Illetve érdemes több lábon állnunk, és nem minden reményünket egyetlen hirdetési módszerbe vagy reklámfelületbe fektetnünk. Hiszen, ha az adott weboldal, ahol hirdetünk, átmenetileg valamiért nem elérhető vagy megszűnik, egy ideig nem leszünk láthatóak potenciális vendégeink számára, amivel sajnos szintén pénzt veszíthetünk.

Kézzel fogható eredmények

Szolgáltatásunk sikeréről számszerű adatokat kap. Megnézheti a látogatási adatokat; azt, hogy hányan kattintottak az egyes honlapokon, linkgyűjteményekben található hirdetésekre és megjelenésekre, és megtekintheti a statisztikákat. Ezekből mi is tanulunk; így tudjuk folyamatosan fejleszteni szolgáltatásainkat, és megkeresni az aktuálisan leghatékonyabbnak bizonyuló hirdetési lehetőségeket. Ha belföldi szálláshelyeket kínáló szállodaként, apartmanként, vendégházként vagy panzióként, illetve SZÉP Kártya-elfogadóhelyként szeretne minél több vendéget szálláshelyére vonzani, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot! Ha előbb szeretne behatóbban megismerkedni a szolgáltatásainkkal, böngéssze végig weblapunkat, olvasson cégünkről és szolgáltatásainkról!